Edarling opinie, opis portalu, cennik. Czy warto?

Przedstawiamy serię wpisów o portalach randkowych. Na początek Edarling!

– Jakie są opinie o portalu, czy warto się zarejestrować i przede wszystkim czy znajdę swoją druga połówkę. Na te pytania postanowiliśmy odpowiedzieć naszym czytelników w wpisie dedykowanym portalowi Edarling.

Platforma eDarling raz na jakiś czas wprowadza znaczne modyfikacje na swojej stronie. Ma to związek z programami konkurencji i zapotrzebowaniem rynku. Obecnie eDarling może się pochwalić kilkoma ciekawymi programami, które sprawiają, iż serwis ten uznawany jest za najlepszy w Europie. Serwis nie bez powodów posiada aż 13 milionów zadowolonych użytkowników w całej Europie. Dzięki metodzie dopasowania co pięć minut ktoś znajduje swoją drugą połówkę.

Kliknij tutaj i zarejestruj się w Edarling

Jak to działa?

Metoda dopasowania została opracowana przez grupę psychologów. Podzielona na trzy etapy pozwala na znalezienie partnerów o parametrach, które są dla nas najważniejsze. Pierwszym etapem są kryteria wyszukiwania i preferencje osobiste. Musimy wypełnić wszystkie pola „o sobie”, gdzie wpisujemy swoje cechy charakteru, życiowe cele itd. Gdy wypełnimy wszystkie pola to nasze konto będzie gotowe do poszukiwania drugiej połówki. Podkreślamy, że najważniejszym polem są „kryteria wyszukiwania”, gdzie piszemy, jaki typ partnera nam odpowiada.

Drugim etapem jest analiza osobowości na podstawie danych zamieszczonych w kryteriach wyszukiwania i osobistych preferencji. eDarling stosunkowo precyzyjnie określa jakim jesteśmy człowiekiem i jakiego typu partnera szukamy. To bardzo ważny etap, bo jest decydujący w momencie poszukiwań. Jeszcze dekadę temu żaden portal randkowy nie oferował takich możliwości, dlatego warto uzupełnić swój profil w całości, aby pomóc programowi precyzyjnie odnaleźć potencjalnego partnera.

edarling

Strona główna portalu Edarling

Ostatnim, najważniejszym etapem będzie stała aktywność na portalu eDarling. Należy stale odświeżać swój profil. Serwis będzie nam podsyłał powiadomienia o potencjalnym partnerze, który spełnia nasze wymagania i tylko od nas będzie zależało, czy nawiążemy z nim znajomość czy też nie.

Przeczytaj również:  Sympatia - Prześwietlamy portal - opinie i ceny. Czy warto się zarejestrować?

Kliknij tutaj i wypełnij test osobowości w eDarling w kilka minut

Kilka faktów o portalu Edarling:

  • Portal istnieje od 2009 i został założony w Niemczech
  • Portal działa w 25 krajach w Europie oraz na świecie
  • Rejestracja oraz podstawowe korzystanie z portalu eDarling jest darmowe.
  • Aby korzystać ze wszystkich opcji oraz kontaktować się z innymi osobami należy wykupić płatne członkostwo, do wyboru mamy trzy opcje na 3, 6 lub 12 miesięcy. Jeżeli nie będziemy korzystać z portalu warto pamiętać o anulowaniu subskrypcji oraz przeczytaniu regulaminów.

Program eDarling należy do jednych z najbardziej dopracowanych. Z pewnością będzie on stale modyfikowany, lecz jest to aspekt jak najbardziej pozytywny.

Filmik z kanału Edarling w serwisie Youtube:


Kliknij tutaj i wypełnij test osobowości w eDarling w kilka minut

Podsumowanie
Data
Nazwa
Edarling
Ocena
41star1star1star1stargray
Edarling opinie, opis portalu, cennik. Czy warto?
4.3 (86.43%) 28 ocena

Dodaj swoją opinie w komentarzu

19
www.hallusforte.pl pisze 16 września 2015

Lepiej bym tego nie ujął. Rewelacyjny wpis!

Odpowiedz
Portale randkowe – co warto wiedzieć, a czego unikać? | Miłosna zagroda | Miłosna zagroda pisze 29 stycznia 2016

[…] serwisy randkowe takie jak Edarling oferują bezpłatną rejestrację oraz tzw. konta premium, które za opłatą dają więcej […]

Odpowiedz
Zakładanie profilu na portalu randkowym | funnydemotivator pisze 9 maja 2016

[…] Więcej na stronie->Edarling opinie, opis portalu, cennik. Czy warto? […]

Odpowiedz
Mateusz kowal pisze 29 maja 2016

ja poznalem swoją zone na edarling

Odpowiedz
    malgosia pisze 29 maja 2016

    ale jak to się ma na do portalu? poznać żonę można w barze, agencji, w kościele. Mógł ja Pan poznać nawet w jakimś najgorszym serwisie, nic Pan nie mówi o zasadach działania.

    Odpowiedz
malgosia pisze 29 maja 2016

Nie,nie wartona Edarling.Nie ma doboru osobowości. Mimo, ze zaznaczalam, ze szukam partnera do 50 km( bardzo wazne) ciagle mialam propozycje z 500km dalej. Dostawalam tylko jakie idiotyczne tresci od serwisu jak pisalam w tej sprawie” przykro nam , ze serwis nie spelnia oczekiwan” Chamstwo po zabraniu pieniedzy. NIe chodzi o subiektywne rozczarowanie ale jak 50kmto nie 500, jak wiek ok 40 to niech nie podsylaja facetow, z 3 roku studiow;/

Odpowiedz
hanka pisze 6 lipca 2016

portal obszernie reklamowany szczególnie w internecie, co odniosło swój skutek. Jest na nim chyba najwięcej Polaków. Za niektóre rzeczy wewnątrz zapłacić trzeba kilka groszy, ale chyba opłaca się, bo poznałam fajnego faceta. Suma sumarum nie jesteśmy razem, ale kumplujemy się od tego czasu aż do dziś.

Odpowiedz
    cxrewzre crexzexz pisze 3 grudnia 2016

    nie ma to jak opinia o wlasnej pracy pisana przez pracownika w czasie pracy na zlecenie pracodawcy

    Odpowiedz
Milena pisze 6 lipca 2016

Ja zdecydowałam się założyć konto pod wypływem mojej przyjaciółki. Dość sceptycznie do tego podchodzę ale nawiazałam kilka znajomości. Czas pokaże co z tego wyniknie…

Odpowiedz
Włodek pisze 15 listopada 2016

A dlaczego nikt nie wspomina o cenach ? 300 zł za abonament to chyba jakiś żart!!!???

Odpowiedz
    guest pisze 25 maja 2017

    E-Darling zdarł ze mnie prawie 500 zł i nie oddał. Pisałam w tej sprawie do rzecznika praw konsumentów, jednak niestety dowiedziałam się, że nie można nic z tym zrobić, bo zaakceptowałam umowę. Wynika z niej, że jeżeli nie zrezygnuję z ich usług, automatycznie przedłużą mi konto na kolejny okres. W swojej nieświadomości wykupiłam konto za ok. 300 zł (cena promocyjna), a po roku z mojego konta kredytowego (wyobrażacie sobie? zadłużyli mnie!; tę sprawę dyskutowałam też z bankiem i ostatecznie zrezygnowałam z karty kredytowej) zniknęło prawie 500 zł. Byłam tym bardziej zbulwersowana tą sytuacją, że już od kilku miesięcy nie korzystałam z tego portalu i konto zostawiłam sobie tylko na wszelki wypadek, żeby potem nie musieć go odtwarzać.
    Po wszystkim wychodzi na to, że fajnych ludzi najłatwiej poznać na Sympatii i to albo tanio albo za darmo. Próbowałam też kiedyś przeznaczonych.pl i jest to sympatyczny, „bezpieczny” portal, jednak bardziej dla ludzi religijnych.

    Odpowiedz
Jarek pisze 3 lipca 2017

Wszędzie można się naciąć na kasę. Każdy ma swoje zdanie i opinię na dany temat, ale nie bądźmy aż tacy kąśliwi.
Trzeba czytać regulamin i wszystko co jest napisanie na stornie i nikt nie będzie potem zaskoczony opłatami.

Odpowiedz
Fiolkowadziewczyna pisze 4 lipca 2017

Ja co do Edarling mam mieszane uczucia. Opinie na temat tego portalu jak widzę są bardzo podzielone i nie wiem czy założyłabym tam konto.

Odpowiedz
grazialava pisze 30 lipca 2017

Sympatia.pl, portal tylko dla wybranych! Jestem w nim trzeci dzień, a już drugi dzień nie jestem w stanie ani wejść w zakładkę Wiadomości, ani wysłać należnej mi jednej wiadomości dziennie, ani też wysłać pytania/zgłoszenia do biura obsługi klienta. Wydaje się, że biuro obsługi klienta w tym portalu nie istnieje. Mocno stresujące. Nie polecam.

Odpowiedz
Majk pisze 7 sierpnia 2017

Moja opinia o edarling jest poztywyna, ponieważ poznałem tam sporo osób i fajnie działa dopasowanie do osobowości… Trzeba pamiętać tylko ze jak nie bedziemy korzystac z portalu o anulowanie subskrypcji.

Odpowiedz
Teresa pisze 11 września 2017

super opis portalu randkowego, bardzo rzetelnie opisane :))

Odpowiedz
Wicii pisze 11 września 2017

Bardzo lubię ten portal randkowy

Odpowiedz
KasiaM pisze 8 października 2017

Czytałam sporo opinii o Edarling w internecie i są różne. Jednak postanowiłam się zarejestrować i wypełniłam test osobowości i dopasowali mi kilka osób z którymi można porozmawiać na poziomie. Więc moja opinia jest taka, że Edarling posiada bazę osób bez chamskich podrywaczy, gdzie na innych portalach randkowych zdarzają się na każdym kroku. Ogólnie oceniam edarling na plus.

Odpowiedz
Dodaj swój komentarz